Möten

Konferens – Event – Mässa – Festlokal

Konferens

I våra vackert belägna möteslokaler, de flesta med utsikt över Vätterns klarblå vatten och vår grönskande Stadspark, har vi plats för upp till 399 personer per enskild lokal. Sammanlagt har vi kapacitet till att inhyra uppemot 600 personer fördelat på olika konferenslokaler.

Vi kan hjälpa dig att skapa ett fulländat konferenspaket i trygg miljö och luftiga lokaler med uppdaterad teknik för såväl små som stora grupper, digital som fysisk.

Vår långa erfarenhet av konferensmarknaden gör att vår personal är mycket kunnig och serviceinriktad. Våra restauranger gör att vi kan ta emot både stora och små sällskap för lunch eller middag, eller kanske lägga till en festlokal efter avslutat möte med mat, dryck & underhållning. 

Vi samarbetar med flera hotell i Motala, vilket gör att vi kan erbjuda er boende – alltid nära till konferensanläggningen. 

Vi erbjuder er helhetslösningar och hjälper er med realisering av alla önskemål som krävs för en lyckad konferens.
Varmt välkomna med er förfrågan till oss på Folkets Hus i Motala, Möjligheternas Mötesplats!


Event / Mässa

Vi har arrangerat en hel del olika kundevent och mässor genom åren i vår fastighet. Alltifrån produktlanseringar, workshops, internationella kundträffar och flertalet utställningar. Både vår eventrestaurang och våra foajéer lämpar sig perfekt till denna typ av arrangemang.

Här finns möjligheten för ståbord till utställare, presentationsprojektor vid entrén för projicering av bildspel eller kanske en välkomsthälsning, ljudanläggning och självfallet ett stabilt WIFI nät.

Kombinera er mässa/event med föreläsning i vår vackra Teatersalong, med dess välkomnande och pampiga miljö med röda bekväma stolar eller någon av våra andra lokaler för föreläsningar eller övriga arrangemang under ert event.

Alla våra lokaler ligger i direkt anslutning till foajén med lätt åtkomst för era deltagare och gott om utrymme för utställarna att synas på.

Har ni tankar på mat & dryck? Det ordnar vi! I vår nyrenoverade eventrestaurang som ligger i hjärtat av Folkets Hus kan vi lösa alla era önskemål för frukost-, lunch-, middag eller fikaservering. Boka in ert nästa möte eller event hos oss!

Våra lokaler

22-40 platser

20-49 platser

10 platser

399 platser

170 platser

108 platser

26-40 platser

26-80 platser

8 platser

22 platser

14 platser

Bokningsförfrågan