Pris: 395 kr

Tid: 19:00

- 21:00

Plats: Folkets Hus, Teatersalongen

Thomas Järvheden och Sveriges roligaste konsert kommer till Folkets Hus i Motala!

Lördag 9 november kl. 19.00, Entrén öppnar upp kl.18.00 för insläpp till garderob & barservering.
Bordsbokning av mat innan arrangemanget sker på Restaurang Sjöbris. Vänligen boka ert bord i god tid.

Arrangemangsinformation

Thomas Järvheden är en av Sveriges mest rutinerade och mångsidiga underhållare. Prisad flera gånger som landets roligaste ståuppkomiker men också professionell sångare med huvudroller i musikaler och över 30 miljoner streams på sina omtyckta humorlåtar.

Ni har sett honom i »Så ska det låta« och 100-tals andra nöjesprogram. Skratta och njut av den unika kombon fantastisk sångröst och sjuka texter i Sveriges Roligaste Konsert.

På scen: Thomas Järvheden på sång och gitarr samt en extra gitarrist.
Längd: Showen är 2 x 45 minuter med 20 minuters paus.
Åldersgräns: 18år

Framträdanden av Thomas Järvheden

Andra event du kanske gillar

april 25, 2024

Sång & musik

I mina öron och ögon är detta den ”hetaste” artisten som dyker upp i Motala denna sommar. Så vad ni än gör missa inte Jesper Lindell med band när vi med stor stolthet hälsar dom välkomna till Motala och Restaurang Sjöbris.

april 25, 2024

Föreläsning

Den här föreläsningen är för alla som har berörts av psykisk ohälsa eller beroende – både personligen, i sin närhet eller professionellt i sitt yrke. Du kommer att kunna relatera till stora delar av hela föreläsningen och av Niclas berättelse samt få med dig verktyg som kan appliceras i din vardag eller yrkesliv.

april 27, 2024

Motala Teaterförening, Musik

Allt det bästa med Fröken Elvis 2024 firar Fröken Elvis 10 år som band! Med humor, lite allvar, stämsång och en jädra massa instrument!