Pris: Fr 395 kr

Tid: 19:30

- 21:05

Plats: Teatersalongen

Lördag 16 mars 2024 kl.19:30 i Teatersalongen

Eventinformation:

När fem tonårskillar från Gustavsberg träffades för att repa i föräldrarnas garage blev det början på en av svensk musikhistoriens mest ikoniska rockband.
Med debutalbumet ”Tonårsdrömmar” 1979 och framträdandet i tv-programmet Måndagsbörsen 1980 exploderade bandets popularitet. Kaos i folkparkerna med publikrekord efter publikrekord sattes. Mängder med fans som tältade i medlemmarnas föräldrars trädgårdar.

Noice är med alla sina hits utan tvekan ett av de största svenska banden någonsin. I en helt ny konserthusproduktion får alla nya fans uppleva hela historien om Noice samt alla hitsen i show där svetten garanterat kommer rinna på både publik och band.

Noice är originalmedlemmarna Peo Thyrén som skrivit många av bandets hits bas/sång och Robban Klasen trummor. Charlie Grönvall på sång och gitarr, John Persson keyboard. Stjärnskottet Charlie Grönvall har gjort stor succé i huvudrollen som ”Hasse Carlsson” i den hyllade ”Noice Rockmusikalen”.

Längd:
Ca. 95min, ingen paus.
13-års åldersgräns p.g.a. socialstyrelsens krav på ljudtryck.

Rullstolsplats bokas online https://www.ticketmaster.se/event/636725?CL_ORIGIN=WebRull eller i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 eller hos ticketmasters callcenter 0771-707070

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE

Biljetter och avgifter:

Från 395 kr på läktare och 495 kr i salong.
Priset inkluderar 40,00 SEK–55,00 SEK i serviceavgifter

Biljettgräns

Det finns en begränsning på 15 biljetter per bokning till evenemanget.
Om biljettgränsen överskrids kan Ticketmaster komma att makulera enstaka biljetter eller hela bokningen.

Övernattning på hotell:
Noice – Sverigeturné | Boka hotellpaket med biljett – Nöjesresor.se (nojesresor.se)

Andra event du kanske gillar

ÖPPETTIDER

Öppettider Restaurang Sjöbris – Klicka på länken här nedan

ÖPPETTIDER

Öppettider Restaurang Sjöbris – Klicka på länken här nedan!

juni 10, 2023

Konsert

Förra året släpptes Mats efterlängtade sjunde album kallat ”Inåt, uppåt, framåt…” Synnerligen inspirerad av det varma mottagandet av hans senaste album har Mats redan ett knippe nya låtar i bakfickan, inspelning och släpp under 2023. Under konserten håller Mats Westling en nära kontakt med publiken med berättelser och vissa aktiviteter, vilka brukar bli medryckande och inspirerande. Som en i publiken uttryckte det efter en kväll – Det här var en verkligen en själslig workout! Boka gärna bord då det erbjuds gott att äta och dricka denna kväll.