Pris: 395kr exkl. service avgift.

Tid: 16:00

- 23:00

Plats: Folkets Hus, Restaurang Sjöbris

Vad är bättre än att dra igång en minifestival mitt i sommaren?
Och vad är inte bättre än att göra det Open Air på Restaurang Sjöbris precis vid Vätterns strand? Välkomna till Motalas första Americana festival.

Line-up än så länge är följande fenomenala artister:

Jesper Lindell & Brunnvik Sounds
LA Edwards
Jade Jackson
Lilla Ensamma Hjärtat
Sofia Gustavsson

Kan komma att tillkomma fler artister.

Entré: 395 kr + serviceavgift
Arrangörer: Rootsy Music , Klubb Americana Östergötland , Folkets Hus Motala , Restaurang Sjöbris

Kvällens meny på Restaurang Sjöbris: Spareribs med coleslaw och pommes 229:- Ostburgare eller halloumiburgare med klassiska tillbehör och pommes 199:- Pizzaslice med vitkålssallad 99:-

Passa på att säkra er biljett redan idag till denna musikfyllda afton! Inga väskor får tas med in på detta arrangemang (undantag mobilväska/mindre handväska)
Välkomna!

Andra event du kanske gillar

september 14, 2024

VIN-LUNCH

På vår fortsatta ”kulinariska färd” under hösten beger vi oss denna gång till Ungern med vin och mat på Restaurang Sjöbris i Motala. 2-rätters meny inklusive lite bubbelmingel samt vin till både förrätt och huvudrätt. Boka nu innan biljetterna tar slut!

september 14, 2024

Komedi, Motala Teaterförening, Teater

En berörande och vansinnigt rolig coming-of-age story! Efter utsålda hus i London – nu kommer den drastiska monologen i en svensk översättning och iscensättning. Hur tar vi oss genom det kaos som tonåren kan vara?

september 14, 2024

Humorföreställning, Stand up

Bög In Box är en berusande humorföreställning om den desperata kärleksjakten. Komikern Magnus Carlsson skärskådar dejting i gayvärlden förr och nu på ett sött, syrligt och uppfriskande sätt. OBS. föreställningen kan skada din hälsa. :)