Pris: 515 kr

Tid: 20:00

Plats: Teatersalongen

Torsdag 9 Mars 2023 kl. 20.00 i Teatersalongen

Populära och kritikerrosade komikern Anders Jansson är just nu ute på Sverigeturné med sin nya föreställning ”Mina sinnens fulla bruk – En humorshow av och med Anders Jansson”. Soloshowen har blivit väl mottagen av kritiker och publik. Skånska Dagbladet beskrev Anders som ”en av Sveriges bästa komiska skådespelare” och Kristianstadsbladet menade att Anders ”är omöjlig att inte tycka om”. Publiksuccén och har spelats för fullsatta salonger i landet under hösten. Nu förlängs den hyllade turnén och utökas med över 30 nya speldatum under våren 2023.

– Det finns inget bättre än att åka runt i Sverige och möta publik. Det är oslagbart när man får med sig en fullsatt salong i en associativ, snabb och hisnande tanke-kedja. Jag går ofta hem till hotellet i ett glädje-rus, säger Anders.

I ”Mina sinnens fulla bruk” bjuder komikern publiken på sin absurda och jordnära humor, med pricksäkra imitationer, spontana improvisationer och ett fysiskt skådespel. Anders upplevelser, känslor och tankar under och efter pandemin inspirerade honom att skriva en ny humorshow. Han pratar om stackarna som fick spela tamburin i skolan, problemet med progressiva glas och att det känns fel att säga ”Namaste” inne på Bilbesiktningen. Vi lär känna Hjördis med titanhöfterna, kaxiga barnboks-författare och vem det är som vaktar Gluten-gången. ”Mina sinnens fulla bruk” är Anders tredje soloshow och enligt honom själv den bästa hittills.

– Mina sinnens fulla bruk är en levande föreställning som jag skriver om lite grann hela tiden allteftersom det dyker upp nya idéer och uppslag. På så sätt blir den ständigt bättre och bättre, rolig att spela och unik för varje uppsättning, säger Anders Jansson.

kahlo.se

Önskar du boka boende vid evenemanget:
https://www.bestwestern.se/booking-path/hotel-details/best-western-hotel-motala-statt-motala-88166
Går även att boka på tel: 0141 – 21 64 00

Andra event du kanske gillar

november 29, 2022

Motala Teaterförening

Föreställningen är fullbokad – Men ni kan fortfarade boka mat. Before the show – Britt-Marie var här, Marianne Mörck, Tisdag 29 november från 16:30 Helstekt fläskkarré, teriyakilax, potatisgratäng, kokt potatis, säsongsgrönsaker, grönsallad, ett par såser, bröd & smör, kaffe & effterätt, serveras på buffé. 269 kr förköp / 299 kr på plats VIP Garderob Ingår

december 2, 2022

Scenshow, Småstadsliv

Livet fortsätter i den lilla Småstaden där Tony Ljungström lämnat sin karriär som dansbandssångare bakom sig. Nu har han istället öppnat Tonys Bar som blir småstadens samlingspunkt. Fred 2 Dec, Dörrarna öppnar 18:30 Showen startar 19:00

december 2, 2022

After Work, Jultallrik, Musicquiz

Ett billigare och roligare alternativ än julbord Quizmaster: Jalle Swanö