Pris: Fritt inträdé

Tid: 19:00

- 22:00

Plats: Restaurang Sjöbris

Lördag 10 Juni kl. 19.00 på Restarung SJÖBRIS, Motala kl.

Mats Westling slog igenom med låten “Perfekt” 2008, hämtad från skivan ”Café Jacob”. Låten blev snabbt en av bl. a Svensk radios mest önskade och spelade, låg dessutom högt  på försäljnings topplistor. Genom ett flitigt turnerande och skivutgivande har han byggt upp en hängiven publik runt om i Norden och blivit en av de mest populära artisterna i sin genre.

Förra året släpptes Mats efterlängtade sjunde album kallat ”Inåt, uppåt, framåt…” producerat av Petter Eriksson (Daniel Lemma, Sofia Karlsson, Hellström m fl). Mats har genom åren även samarbetat med artister som Jill Johnson, Björn Olsson (Mando Diao, Hellström etc.), Cecilia Vennersten, Idde Schultz m fl. Debuterade som författare med diktboken ”Mitt hjärtas röst” 2020.

Synnerligen inspirerad av det varma mottagandet av hans senaste album har Mats redan ett knippe nya låtar i bakfickan, inspelning och släpp under 2023.

Han hittar i sina texter ett djup i till synes vardagliga händelser och skriver om längtan efter ett mjukare och mindre egocentrerat samhälle. Han betonar vikten av att bejaka fantasin och barnasinne, för ett mer innovativt tänkande.

Under konserten håller Mats Westling en nära kontakt med publiken med berättelser och vissa aktiviteter, vilka brukar bli medryckande och inspirerande. Som en i publiken uttryckte det efter en kväll – Det här var en verkligen en själslig workout!

BOKA gärna bord då det erbjuds gott att äta och dricka denna kväll
mail: restaurang@motalafolketshus.se eller på tel: 0141 – 480 50

Hemsida: http://www.matswestling.se

Videor och TV – inslag: http://www.youtube.com/results?search_query=mats+westling&aq=f

Spotify: https://open.spotify.com/artist/5rjmePfBPuGlACDGjprimu?si=dXePCefyTkqBDjpYRhwP9w

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063479615602

Andra event du kanske gillar

ÖPPETTIDER

Öppettider Restaurang Sjöbris – Klicka på länken här nedan

ÖPPETTIDER

Öppettider Restaurang Sjöbris – Klicka på länken här nedan!

juli 1, 2023

Sång & musik

Duon som producerar och spelar sina egna låtar gästar oss denna lördagskväll. BOKA BORD: 0141 -480 54