Pris: Fri entré

Tid: 12:00

- 15:00

Plats: Folkets Hus, Restaurang Sjöbris

Varmt välkomna ner till uteområdet, gräsmattan utanför Restaurang Sjöbris lördag 1juni 2024.
Här hoppas vi att kunna ha familjekul för både stora och små i det förhoppningsvis underbara solvärmen.

Vi kickar igång dagen redan kl.12.00 där ni kommer få ta del av familjearrangemang som flertalet lekar och tipspromenad. För de sportiga så kommer vi ha bl.a. boccia och varför inte prova på lite fotbollsstraffar – Se till att tävla hela familjen och se vem som lyckas få flest mål!
För de som önskar få lite hjärngympa så kommer det även finnas möjlighet att spela schackspel och självfallet så kommer det även finnas en fiskdamm.

Känner ni att ni börjar bli lite hungriga under denna familjedag kommer vi att tända grillarna och kunna erbjuda både korv och vegetariskt alternativ för de som önskar.

Välkomna ner till Folkets Hus & Restaurang Sjöbris grönområde för att ta del av denna familjedag!

Arrangemanget anordnas av LO-facken.

Andra event du kanske gillar

april 25, 2024

Sång & musik

I mina öron och ögon är detta den ”hetaste” artisten som dyker upp i Motala denna sommar. Så vad ni än gör missa inte Jesper Lindell med band när vi med stor stolthet hälsar dom välkomna till Motala och Restaurang Sjöbris.

april 25, 2024

Föreläsning

Den här föreläsningen är för alla som har berörts av psykisk ohälsa eller beroende – både personligen, i sin närhet eller professionellt i sitt yrke. Du kommer att kunna relatera till stora delar av hela föreläsningen och av Niclas berättelse samt få med dig verktyg som kan appliceras i din vardag eller yrkesliv.

april 27, 2024

Motala Teaterförening, Musik

Allt det bästa med Fröken Elvis 2024 firar Fröken Elvis 10 år som band! Med humor, lite allvar, stämsång och en jädra massa instrument!