Pris: 395 kr

Tid: 19:00

- 21:40

Plats: Teatersalongen

HANS EDLER – ON STAGE!

Lördag 26 oktober 2024, Teatersalongen Folkets Hus i Motala.

60-talet lever. En av de artister som håller decenniets musik igång är Hans Edler. Med gedigna erfarenheter från 60-talets pop-epok med flera egna band, bland dem Tio-i-Topp meriterade We 4  (på topplistorna 1966 med sin egen låt ”Remember”).

Nyligen har man kunnat se Hans i flera Tyska TV program och med Tyska list framgångar även 10 stycken konsertprogram program med Hans Edler konserter på Danska DK 4 som har visats i repriser otaliga gånger.

Genom egna 60-talsgalor och egna konserter har Edler en stor och växande publik. Hans Edler on Stage ”The Remember Concert” resulterade i en succé-Tio i Topp CD som låg 14 veckor på Svenska försäljningslistan.

Nyligen var det dags igen. Den egna låten ”Black Fender” var en given publikfavorit på Edlers konserter och släpptes på en singel. Resultat: En månad på topp fem på Svenska topplistan ,IFPI:s singellista, varav två veckor på första platsen!

 Hans Edler ”Black Fender” är nerstreamad 1,3 miljoner gånger på Youtube

Nyligen släppte Hans Edler en ny konsert på DVD, ”The Remember Concert vol 3”, inspelad en magisk kväll på Konserthuset i Stockholm. Här finns alla gamla härliga 60-talsfavoriter, inklusive en svängig live-version av ”Black Fender”.

Hans Edler med sin  ”The Remember Concert vol 2” för sjunde veckan  på förstaplatsen på Svenska Topplistan , IFPI:s DVD-lista. Nu totalt 12 veckor på Topp listan.

Hans Edler kommer nu igen till Motala Teatern den 26 Oktober . 19.00,  2024 med sitt 7 manna band  och tar med er på en musikalisk resa tillbaka till 60 talet.

60-talet lever!

Evenemangsinformation:
Start kl.19:00 & slutar kl.21:40. Denna tid inkluderar även 20 minuters paus.

Biljettinformation:
Biljetter säljs via Nortic.se alternative via Rapps Foto i Motala & Linköping.

För mer information:
hans.edler.music@telia.com
www.hansedler.com
www.sverigetoppplistan.se

Andra event du kanske gillar

maj 18, 2024

Mat&Dryck, MATMILEN

Under Matmilen kommer du att få besöka ett antal av stadens restauranger, och på varje ställe väntar en annorlunda smakupplevelse. På varje deltagande restaurang får du provsmaka en liten rätt, ett smakprov som representerar deras unika meny.

maj 24, 2024

Stand up

Missa inte chansen att se två komiker i sin livs form med dubbelföreställningen Bränner Ner Huset. Sveriges teaterscener laddar med extra brandsläckare. Nisse och Magnus är garanterat redo. Är DU redo?

maj 31, 2024

After Work, Sång & musik

Liveunderhållning med Lilla ensamma hjärtat & gästartisten Whistlewood en perfekt AW fredag! Förvänta er en underbar kväll på Restaurang Sjöbris med liveunderhållning, god mat och trevligt umgänge.