Pris: 395 kr

Tid: 19:00

- 21:40

Plats: Teatersalongen

HANS EDLER – ON STAGE!

Lördag 26 oktober 2024, Teatersalongen Folkets Hus i Motala.

60-talet lever. En av de artister som håller decenniets musik igång är Hans Edler. Med gedigna erfarenheter från 60-talets pop-epok med flera egna band, bland dem Tio-i-Topp meriterade We 4  (på topplistorna 1966 med sin egen låt ”Remember”).

Nyligen har man kunnat se Hans i flera Tyska TV program och med Tyska list framgångar även 10 stycken konsertprogram program med Hans Edler konserter på Danska DK 4 som har visats i repriser otaliga gånger.

Genom egna 60-talsgalor och egna konserter har Edler en stor och växande publik. Hans Edler on Stage ”The Remember Concert” resulterade i en succé-Tio i Topp CD som låg 14 veckor på Svenska försäljningslistan.

Nyligen var det dags igen. Den egna låten ”Black Fender” var en given publikfavorit på Edlers konserter och släpptes på en singel. Resultat: En månad på topp fem på Svenska topplistan ,IFPI:s singellista, varav två veckor på första platsen!

 Hans Edler ”Black Fender” är nerstreamad 1,3 miljoner gånger på Youtube

Nyligen släppte Hans Edler en ny konsert på DVD, ”The Remember Concert vol 3”, inspelad en magisk kväll på Konserthuset i Stockholm. Här finns alla gamla härliga 60-talsfavoriter, inklusive en svängig live-version av ”Black Fender”.

Hans Edler med sin  ”The Remember Concert vol 2” för sjunde veckan  på förstaplatsen på Svenska Topplistan , IFPI:s DVD-lista. Nu totalt 12 veckor på Topp listan.

Hans Edler kommer nu igen till Motala Teatern den 26 Oktober . 19.00,  2024 med sitt 7 manna band  och tar med er på en musikalisk resa tillbaka till 60 talet.

60-talet lever!

Evenemangsinformation:
Start kl.19:00 & slutar kl.21:40. Denna tid inkluderar även 20 minuters paus.

Biljettinformation:
Biljetter säljs via Nortic.se alternative via Rapps Foto i Motala & Linköping.

För mer information:
hans.edler.music@telia.com
www.hansedler.com
www.sverigetoppplistan.se

Andra event du kanske gillar

mars 1, 2024

Fackpub, LO-facken

Välkomna in på fackpub på Restaurang Sjöbris denna fredag kväll. Kjell Augustsson står för kvällens quiz!

mars 1, 2024

Humorföreställning

Med över 50 miljoner lyssningar på Spotify är Lars Lindquist mest känd som låtskrivare och sångare i bandet Billie the Vision & the Dancers och i soloprojektet Bräkne-Hoby. Med åren har han mer och mer experimenterat med sitt mellansnack. Fyra bröllop och en stroke är sprunget ur detta och är hans första föreställning utan musik

mars 2, 2024

Dragspelsstämma, Jularboklubben

Äntligen är det dags för Jularboklubbens årliga dragspelsstämma – Underhållning hela dagen med dragspelsgrupper från olika delar av Sverige.