Pris: 250 kr inkl. serviceavgift.

Tid: 18:30

- 20:30

Plats: Folkets Hus, Teatersalongen

Om föreställningen

Föreställningens namn: Fyra bröllop och en stroke
Evenemangsdatum: Fredag 1 mars 2024 kl.18.30 Teatersalongen

Producent: Lars Lindquist, Anna Johansson, Love Will Pay the Bills

Speltid: 2×45 min

Jag fick ett samtal från en känd person. Han och hans flickvän ville att jag skulle viga dem. Jag hade nyligen fått en stroke. Balansen var dålig, jag sluddrade och sov tre gånger om dagen. Så jag svarade ”javisst ska jag viga er!”. Han sa ”vi gillar det du gör, så du får prata fritt i fem, tio minuter – om kärlek eller om vad du vill”. Jag sa ”det blir bra.”, men tänkte ”jag kommer behöva 20-25 minuter”. Det slutade med att bröllopstalet blev till en hel humorföreställning. Man skulle också kunna utrycka det som att det blev till en saga om min väg tillbaka till scenen. Oavsett kom bröllopet och humorn att betyda mycket för mig. Skulle vara roligt att framföra hela sagan för er.

Med över 50 miljoner lyssningar på Spotify är Lars Lindquist mest känd som låtskrivare och sångare i bandet Billie the Vision & the Dancers och i soloprojektet Bräkne-Hoby. Med åren har han mer och mer experimenterat med sitt mellansnack. Fyra bröllop och en stroke är sprunget ur detta och är hans första föreställning utan musik

Hemsida: https://www.facebook.com/lars.lindquist.54

Vänligen kontakta receptionen vid bokning av rullstolsplats. Ring oss på 0141 – 480 50.

Vänligen tänk på att komma i god tid för arrangemanget i Teatersalongen. Entrén öppnar 1timma innan där även baren hålls öppen för mat och dryck. Boka gärna in er för middag i Restaurang Sjöbris innan arrangemangets start. Ring oss på 0141 – 480 50

Andra event du kanske gillar

mars 1, 2024

Fackpub, LO-facken

Välkomna in på fackpub på Restaurang Sjöbris denna fredag kväll. Kjell Augustsson står för kvällens quiz!

mars 2, 2024

Dragspelsstämma, Jularboklubben

Äntligen är det dags för Jularboklubbens årliga dragspelsstämma – Underhållning hela dagen med dragspelsgrupper från olika delar av Sverige.

mars 5, 2024

Dans, Motala Big Band, Sång & musik

Varmt välkomna in till Restaurang Sjöbris under tisdagar i mars! Här kan ni dansa till tonerna av Motala storband med start kl.19.30 på Restaurang Sjöbris.