Pris: ungdom t.o.m. 18år 195kr, vuxen 295kr

Tid: 18:00

- 19:30

Plats: Teatersalongen

Från mörker och tankar om självmord till verktyg som räddar liv! En livsviktig föreläsning om skam, skuld & psykisk ohälsa! 

Kämpar du – eller någon du känner, med psykisk ohälsa eller beroende? Känner du igen känslan av skam och rädsla inför att berätta för omgivningen?

👉 Niclas Aronsson har varit där. Han satt med självmordsmeddelandet i sin hand, redo att avsluta sitt liv. Han har idag tagit sig igenom denna mörka tid och är en av Sveriges ledande terapeuter och föreläsare.  

I höst är han aktuell med andra delen av föreläsningsturnén “Vi ses i himlen”. I våras fick den 4,9/5 i betyg av de drygt 1500 besökarna. Under dessa 90 minuter delar Niclas med sig av sina erfarenheter och ger dig också det verktyg som hade kunnat rädda honom från 10 år av psykisk ohälsa!

“Under föreläsningen berättar jag om min 10-åriga kamp med psykisk ohälsa, spelberoende & suicidförsök – och vad det tillslut var som hjälpte mig att äntligen vända mörker till ljus”

▫️ Efter föreläsningen har du:

🔹Insikter & kunskap om skam, skuld & samhällets stigmatisering kring psykisk ohälsa och beroende.

🔹Kunskap för att bryta tystnaden och erbjuda stöd till din omgivning.

🔹Verktyget KAS: Skillnaden som gör skillnaden för både dig själv och hela din omgivning!

▫️ För vem?

Den här föreläsningen är för alla som har berörts av psykisk ohälsa eller beroende – både personligen, i sin närhet eller professionellt i sitt yrke. Du kommer att kunna relatera till stora delar av hela föreläsningen och av Niclas berättelse samt få med dig verktyg som kan appliceras i din vardag eller yrkesliv.

▫️ Om Niclas:

Niclas Aronsson är inte bara en inspirerande föreläsare, utan också idag en av Sveriges ledande terapeuter inom psykisk ohälsa och beroendeområdet. Med en bakgrund inom idrotten på elitnivå och över 10 års egen erfarenhet av psykisk ohälsa, erbjuder han en unik insikt och konkreta verktyg för att hantera och övervinna tystnadskulturen omkring oss i vardagen!

▫️ Efter föreläsningen:

Niclas stannar kvar efter föreläsningen så ställ dina frågor eller dela dina tankar med Niclas efteråt!

————————–

🌟 Föreläsningen har fantastiska 4,9 av 5 i betyg – läs alla omdömen här!


Ett urval:
⭐ Så viktigt, så starkt och genuint. Din historia behöver ut, det är så viktigt att komma ifrån skuld och skam. En sån viktig resa och erfarenhet du kan dela! Du kan rädda så många liv med din historia!❤️✨

⭐ Wow, så berörande och så kraftfullt vad du gjort med dig och ditt liv och för att bidra till andra, kan bara hedra dig och önska lycka till på din resa!

⭐ Du gör verkligen skillnad. Du har verktygen, insikterna, erfarenheterna, kunskapen. Och inte minst – du är en förebild utav stora mått.❤️🙏👏

————————–

💥 JUST NU: Förlängt kampanjpris t.o.m 22/1 (Begränsat antal biljetter tillgängliga). Dessutom köp 4 biljetter men betala bara för 3! 

————————–

OBS! Biljetter oavsett betalsätt kan inte avbokas eller återbetalas, men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning!

Andra event du kanske gillar

mars 1, 2024

Fackpub, LO-facken

Välkomna in på fackpub på Restaurang Sjöbris denna fredag kväll. Kjell Augustsson står för kvällens quiz!

mars 1, 2024

Humorföreställning

Med över 50 miljoner lyssningar på Spotify är Lars Lindquist mest känd som låtskrivare och sångare i bandet Billie the Vision & the Dancers och i soloprojektet Bräkne-Hoby. Med åren har han mer och mer experimenterat med sitt mellansnack. Fyra bröllop och en stroke är sprunget ur detta och är hans första föreställning utan musik

mars 2, 2024

Dragspelsstämma, Jularboklubben

Äntligen är det dags för Jularboklubbens årliga dragspelsstämma – Underhållning hela dagen med dragspelsgrupper från olika delar av Sverige.