Pris: Fri entré, men boka bord.

Tid: 19:00

- 20:30

Plats: Folkets Hus, Restaurang Sjöbris

Om föreställningen

Bög In Box med Magnus Carlsson
Lördag 14 september 2024 Restaurang Sjöbris, Folkets Hus i Motala, kl.19.00-ca. 20.30 (ej paus)
Fri entré, men se till att boka ett bord på Restaurang Sjöbris för att garantera en plats.
Info/bokning: Telefon: 0141 – 480 50 alt. restaurang@motalafolketshus.se

Vill ni utöka upplevelsen denna afton tycker vi ni ska boka in er hos vår samarbetspartner Stadshotellet i Motala, end. en kort promenad på 100m bort. Följ länken nedan för bokning av rum:

”Välkommen till Stadshotellet i Motala, där elegans möter historia. Upplev en tidlös atmosfär och förstklassig service i vårt vackra och välvårdade historiska hotell. Oavsett om du är här för affärer eller nöje, så ser vi fram emot att göra din vistelse minnesvärd och behaglig. Kom och upptäck allt som Motala har att erbjuda med oss som din värd!” www.motalastatt.se

Upphovspersoner/ Konstnärligt team:
Manus och regi: Adam Gardelin
Manus: Magnus Carlsson

Man byter boxershorts och skakar ur de sista dropparna ur vinboxen. Sen är man redo för att möta Mr Right. Men hittar man den stora kärleken via appar, på krogen eller måste man gifta sig i TV?

Kärlek är ett ämne som aldrig går ur tiden med med tiden har dejtandet förändrats. Förr cruisade män runt i parker för att hitta någon att träffa, om så bara för en stund. När komikern Magnus Carlsson började detja i tonåren gick man ut på krogen och så varade det fram till Grindr och andra dejtingappar tog över våra telefoner. Men det verkade inte räcka för plötsligt behövde vi TV:s dejtingprogram för att hitta den potentiella partnern. Jakten på Mr Right är ständigt närvarande och bara ett klick bort men hur går det egentligen?

Bög In Box är en berusande humorföreställning där komikern Magnus Carlsson skärskådar dejtingdjungeln i gayvärlden på ett uppfriskande och bubblande sätt. Obs! Den kan skada din hälsa.

Magnus är komiker, artist, konferencier och podcastare. Utbildad på Skara Skolscen och har medverkat i barnteater, musikal, show och turnerat med Bög In Box sedan 2018.

Föreställningen har roat och berört människor från norr till söder under flera år. Nu när det återigen går att boka humorföreställningen till just din scen, har Bög In Box tappat upp en ny årgång anno 2023.

Publikröster
”Hög igenkänningsfaktor för ALLA!”
”Vilken fantastisk show och vilken fantastisk artist.”
”Jag inte bara skrattade utan fällde en tår.”
”Jag skrattade så jag kissade på mig. Hela publiken hade roligt och det verkade som att Magnus också hade det.”

Webb och sociala medier
Föreställningens hemsida: www.boginbox.se
Magnus hemsida: www.magnus-carlsson.com
Magnus Instagram: www.instagram.com/magnus_carlsson / @magnus_carlsson
Magnus Facebooksida: www.facebook.com/magnuscarlssons / Magnus Carlsson
Magnus TikTok: @magnus.carlsson
Magnus YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCkYtMSOCXv10ZOv1B-hi9FQ

Andra event du kanske gillar

juni 14, 2024

Mat&Dryck

Varmt välkomna till Folkets hus i Motala & vår Restaurang Sjöbris! Fredagen 14 juni med start från kl.11.30 serveras vår årliga pastabuffé inför uppladdningen av Vätternrundan helgen.

juni 15, 2024

Sång & musik

Nu på lördag den 15 juni så kan vi presentera en trubadurafton med Jonnie Andersson & Mats Lideborg. De kommer att starta redan från lunch under lördagen och spelar fram till sena kvällen – Varmt välkomna!

september 14, 2024

VIN-LUNCH

På vår fortsatta ”kulinariska färd” under hösten beger vi oss denna gång till Ungern med vin och mat på Restaurang Sjöbris i Motala. 2-rätters meny inklusive lite bubbelmingel samt vin till både förrätt och huvudrätt. Boka nu innan biljetterna tar slut!