Pris: Från 200 kr

Tid: 20:00

Plats: Palmehörnan Folkets Hus

Lördag den 22 april kl. 20.00 (Entrén öppnar 19.00)
Rest. Palmehörnan, Folkets Hus, Motala

Blueskonsert                              Erics Bluesband

Det råder ingen tvekan om att bandet behärskar hantverket till fullo. Eric`sbluesband har 20 år på nacken. Ljudbilden landar i den klassiska rock-och bluestraditionen. Samtliga låtar är en sorts travestier på sådant som vi hört tidigare. Det gör saken inte sämre. Här finns gott om sköna dansanta och svängande rytmer, vassa gitarrsolon och lättnynande refränger. Eric`s bluesband består av mycket kompetens och erfarenhet i massor. Det så viktiga och taktfasta kompet sköts av Jonas Backman på trummor. Bakom keyboarden finns Janne Petersson  även skönsjungande keyboardist och på gitarr och sång Eric Hansson Det är bara att ladda ner, vrida upp volymen och släppa loss. Musik som får en på gott humör kan aldrig vara fel

Eric`s bluesband har mutat in ett stilmässigt område där bluesen och rocken kan mötas utan att påtvingas den av många hatade etiketten bluesrock eller rockblues. Bandet vandrar helt enkelt obekymrad fram och tillbaka i gränslandet med helt egen identitet. (citat ur Jefferson Blues Magasin)

Entré 250.-/ 200.- medl
Kort, Kontant och Swish (Mat och Dryck enbart kort)

Motala Jazz och Bluesklubb
(20+) Motala Jazz och Bluesklubb | Facebook

Boka Mat/Bord
0141 – 480 50 alt konferens@motalafolketshus.se

Andra event du kanske gillar

Sjöbris

Har du bokat biljetter till Motala Lokal Revy så passa även på att boka bord på Restaurang Sjöbris före och/eller efter Revyn.

After Work

After Work på Sjöbris varje Fredag kl. 16.00 Med erbjudanden på mat och dryck.

februari 2, 2023

Motala Filmstudio

En lång och varm sommar har just börjat. Nour ska då göra samhällstjänst på sin skola och med sina bröder turas om att se efter mamman. som ligger döende i ett rum i lägenheten där de bor.