Pris: Från 200 kr

Tid: 20:30

Plats: Restaurang Sjöbris

Lördag den 8 oktober kl. 20.30 Rest. Sjöbris, Folkets Hus, Motala

Entré 250.-/ 200.- medl
Boka gärna mat på Restaurang Sjöbris (se nedan)

Blueskonsert                              Charlie Jiverud Band

Charlie Jiverud, gitarrhjälten från Huddinge kommer till Motala Jazz o Bluesklubb med sitt eminenta band som levererar eget material med en blandning av Rock’n Roll, Country & Blues. Charlies gitarrspel är starkt influerat av alla storheter inom den moderna Countryrocken men han bottnar även i den tyngsta skolan av Blues. Bandets övriga medlemmar härstammar från Sveriges alla hörn och här möts de med alla influenser i en underbar samklang.

Charlie Jivegårds Bands medlemmar har spelat i många olika konstellationer genom åren på Sveriges musikhimmel. Medlemmarna träffades på Stockholms bluesscen och började planera för detta bandprojekt där kärnan handlar om känsla, sväng, glädje och att inte lämna något till slumpen vare sig i live eller i studiosammanhang.

Grundaren Charilie Jiverud är uppväxt i Stockholm. Han började spela gitarr vid 12 års ålder oh har sedan dess utvecklats i en brant kurva uppåt och är nu vid 25 års ålder en av Sveriges mest framstående gitarrist inom genren.

Tillsammans med George Hedlunds något jazz influerade och framför allt bluesfärgade hammond och pianospel skapar detta en unik dynamik och ljudbild.

Kemin får ytterligare dimensioner då bandets stadiga och dynamiska trummis Håkan Englund (Viktoria Tolstoy, Robert Wells m. fl. bidrar med häng och tajming i den absoluta världsklassen medan bassisten Karl Ivert skapar en stadig grund att stå på men i samma stund drömska melodier på basen.

Charlie Jiverud – Gitarr & sång
George Hedlund – Orgel & Piano
Håkan Englund – Trummor
Karl Ivert – Bas

Restaurang Sjöbris erbjuder:
Pannbiff med löksky, brynt potatis och lingon
Vegetariskt : Svamp risotto

Pris: 159 kr ex dryck (Serveras från 19:30-)

Förbokas gärna på restaurang@motalafolketshus.se Tel: 0141-450 80

Det finns även lite smörgåsar och fika bröd att köpa för de som inte vill äta mat.

Andra event du kanske gillar

Afternoon Bubbles, Sjöbris

Exklusivt på Restaurang Sjöbris – Afternoon Bubbles! Varmt välkomna med er bokning, gäller tisdag – lördag.

oktober 1, 2022

Vin, Öl & Mat-mässa

Vin, Öl & Matmässa första lördagen i Oktober. Välkommen till Folketshus vid Vätterns strand i Motala för att äta, dricka och njuta av Vin från hela världen samt Öl, Mat och Delikatesser från lokala producenter. Biljetter köpes via Tickster.com

oktober 8, 2022

Motala Teaterförening

Vad hände med Olga, Masja och Irina? Besannades deras drömmar om kärlek, frihet och ett bättre liv? Här får vi möta Anton Tjechovs Tre systrar igen, en hel del år äldre, i en nyskriven och fristående pjäs av Sofia Fredén.