Pris: 195 kr

Tid: 13:00

Plats: Teatersalongen

Datumsön 7 apr. 2024 13:00sön 7 apr. 2024 13:00

ArenaMotala Folkets Hus, MOTALA

Eventinformation:

En dramatisering av tre av Gunilla Bergströms älskade böcker om Alfons Åberg (”Raska på, Alfons Åberg”, ”Vad sa pappa Åberg?” och ”God natt, Alfons Åberg”).
Dessa har vävts ihop till en dag i Alfons liv, och vi får uppleva allt ifrån ”Ska bara…” och trasslig tejp, till pappa Åbergs ”Var sak på sin plats!” och långkalsonger i frysen. När man sen ska sova är det heller inte så lätt, för det är både smulor i sängen – och lejon i garderoben.

Ta gärna med Sittkudde till barnen

Efter föreställningen finns det möjlighet till fotografering med Pappa och Alfons

Lämplig ålder: 2-9 år.
PRODUCENT: Comedy Art Theatre
Längd: ca 40 minuter. Ingen paus.

Biljettkassan öppnar 30 minuter innan föreställningen Handikapp och ledsagarplats bokas på info@sommarteater.nu eller 0302-13944 Läs mer på www.sommarteater.nu

Biljettavgifter

Priset inkluderar 10,00 SEK i serviceavgifter

Relaterat

Andra event du kanske gillar

mars 1, 2024

Fackpub, LO-facken

Välkomna in på fackpub på Restaurang Sjöbris denna fredag kväll. Kjell Augustsson står för kvällens quiz!

mars 1, 2024

Humorföreställning

Med över 50 miljoner lyssningar på Spotify är Lars Lindquist mest känd som låtskrivare och sångare i bandet Billie the Vision & the Dancers och i soloprojektet Bräkne-Hoby. Med åren har han mer och mer experimenterat med sitt mellansnack. Fyra bröllop och en stroke är sprunget ur detta och är hans första föreställning utan musik

mars 2, 2024

Dragspelsstämma, Jularboklubben

Äntligen är det dags för Jularboklubbens årliga dragspelsstämma – Underhållning hela dagen med dragspelsgrupper från olika delar av Sverige.