Pris: 475 Kr

Tid: 20:00

Plats: Teatersalongen

Ons 29 Mars 2023

Anders ”Ankan” Johansson är en av Sveriges mest omtycka komiker och under hösten är han ute på Sverigeturné med sin första soloshow ”Alla känner Ankan – En humorshow av och med Anders Johansson”. Turnépremiären ägde rum i hemstaden Malmö och har sedan dess spelats för fulla hus och kritikerna hyllar showen. Ystads Allehanda beskriver honom som ”en underhållare av rang” och att han ”hittar det humoristiska guldet”. Kristianstadsbladet/Norra Skåne skriver ”På sitt lite lätt förvirrande manér gör Ankan stor komik av uppväxtminnen, som på olika vis har gett genklang i hans liv”. Succéshowen är ute på Sverigeturné just nu och efter publikrusningen förlängs Sverigeturnén med en ny spelsäsong under våren 2023.

”Alla känner Ankan” är en humorshow om att leva och att ta sig igenom livet, vilket Anders ”Ankan” Johansson lyfter genom att ta upp både svåra och lättsamma ämnen.

– Jag får ofta höra att jag bjuder på mig själv och det är såklart roligt att höra. Detta har lett till att människor som jag inte känner tror att de vet allt om mig. Men media visar ju bara upp en liten del av det man är. Det kan uppfattas som att jag som komiker har långt till de delar av livet som är lite svårare att skoja om. ”Alla känner Ankan” är en väldigt rolig föreställning men som även tar upp det där som är lite besvärligt. Det är personligt men inte privat som man säger, berättar Anders ”Ankan” Johansson.

Anders ”Ankan” Johansson utsågs 2020 till årets manliga komiker och samma år gjorde han stor succé i tv-program som ”Bäst i test” och ”På spåret på SVT”. Anders är för många känd som ena halvan i humorduon Anders & Måns som har spelat flera hyllade scenföreställningar tillsammans. De har turnerat runt med scenföreställningarna ”Primater med topplån”, ”Nu har vi väl trevligt” och ”Så funkar det – the show!”. Men nästa år gör han för första gången en enmansföreställning. 

– Det är i grunden en standup-baserad show men jag tycker det är roligt att bjuda på annat också som till exempel lite musik. Med största säkerhet sjunger jag något, då jag har svårt att hålla mig från det. Och om man äger en omnichord vill man gärna använda den, avslöjar Anders ”Ankan” Johansson.

”Alla känner Ankan” hade premiär i komikerns hemstad Malmö och under hösten 2022 spelas föreställningen runtom i Sverige. Våren 2023 förlängs turnén med över 25 nya speldatum och 17 nya orter.  

www.kahlo.se

Önskar du boka boende vid evenemanget:
https://www.bestwestern.se/booking-path/hotel-details/best-western-hotel-motala-statt-motala-88166
Går även att boka på tel: 0141 – 21 64 00

Andra event du kanske gillar

mars 28, 2023

Big Band, Dans

En favorit i repris! Alla tisdagar i mars är ni välkomna att dansa till storband på Restaurang Sjöbris. På med dansskorna eller bara sitt still och njut av dansmusik med Motala Big Band.

mars 28, 2023

Konsert

En Intim Konsert med Pernilla som tillsammans med Gitarristen Fredrik Rönnqvist bjuder på underbara låtar.

mars 30, 2023

Motala Filmstudio

Teaterregisören och skådespelaren Yusuke har ett passionerat förhållande med sin fru sedan 20 år, manusförfattaren Oto. De bollar ideer när de har sex och under bilresor i den röda SAAB 900 Turbo som genom filmen har blivit ikonisk.