Pris: 275 kr

Tid: 14:00

- 14:40

Plats: Teatersalongen

Lörd 20 Maj kl. 14.00 i Teatersalongen Folkets Hus

Föreställningen är en resa in i det trygga barnets fantastiska värld. Där rutinen blir äventyr och vardagen en lek. En föreställning om kärleken och samspelet mellan barn och förälder.

Alfons Åberg har trollbundit och berört barn över hela världen i mer än femtio år. Oavsett ålder lyckas Gunilla Bergström ge den dagliga strapatsen ett värde och får oss att se att lyckan finns i vardagslivet och enkelheten.

Böckerna präglas av humanitet, glädje, fantasi och nyfikenhet. Föreställningen bygger på tre av hennes älskade böcker; Raska på, Alfons Åberg, Var är bus-Alfons och God natt, Alfons Åberg.

Vår föreställning pendlar mellan humor, spänning och allvar för hela familjen. Låt oss bjuda in till ett magiskt och förvandlingsbart scenrum. Välkomna till en fartfylld musikalisk och scenisk helhetsupplevelse, som berör den som är fyra lika mycket som den som fyller sju, trettiosju eller sjuttiosju.

Medverkande: Alfons – Sofia Källman, Alfons pappa – Henrik Murdock Föreställning är baserad på Gunilla Bergströms älskade böcker Musik: Georg Riedel

Längd: ca 40 minuter, ingen paus.

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se

Biljettavgifter

Pris: 275 kr, inkluderar 30,00 SEK i serviceavgifter

Biljettgräns

Det finns en begränsning på 15 biljetter per bokning till evenemanget.

Om biljettgränsen överskrids kan Ticketmaster komma att makulera enstaka biljetter eller hela bokningen.

TILLGÄNGLIGHET

Rullstolsplats bokas på Scalateatern biljett@scalateatern.com eller vi telefon 054-190080 eller via Ticketmasters Tillgänglighetslinje som bokar och ger support av rullstolsplatser: +46 (0) 776-70 77 77
En ledsagare ingår och ansvarar för att HJÄLPA den rullstolsburne ut, vid händelse av utrymning.

Andra event du kanske gillar

mars 28, 2023

Big Band, Dans

En favorit i repris! Alla tisdagar i mars är ni välkomna att dansa till storband på Restaurang Sjöbris. På med dansskorna eller bara sitt still och njut av dansmusik med Motala Big Band.

mars 28, 2023

Konsert

En Intim Konsert med Pernilla som tillsammans med Gitarristen Fredrik Rönnqvist bjuder på underbara låtar.

mars 29, 2023

Scenshow

”Anders ”Ankan” Johansson är en av Sveriges mest omtycka komiker och under hösten är han ute på Sverigeturné med sin första soloshow. Alla känner Ankan” är en humorshow om att leva och att ta sig igenom livet, vilket Anders ”Ankan” Johansson lyfter genom att ta upp både svåra och lättsamma ämnen.