Pris: 295kr exkl. serviceavgift.

Tid: 19:00

- 21:00

Plats: Folkets Hus, Teatersalongen

Al Pitcher ger sig ut på ny turne 2024!

Torsdag 26 september kl.19.00 Teatersalongen, Folkets Hus Motala.
Entré öppnar kl.18.00 för garderob och barservering. Boka gärna bord på Restaurang Sjöbris innan arrangemanget – Se till att boka i god tid.

Showen är en Provföreställning.
Längd ca. 80 min. + supportakt.
Åldersgräns: 13 år
Supportkomiker: Henrik Källman

Vill ni utöka upplevelsen denna afton tycker vi ni ska boka in er hos vår samarbetspartner Stadshotellet i Motala, end. en kort promenad på 100m bort. Följ länken nedan för bokning av rum:

”Välkommen till Stadshotellet i Motala, där elegans möter historia. Upplev en tidlös atmosfär och förstklassig service i vårt vackra och välvårdade historiska hotell. Oavsett om du är här för affärer eller nöje, så ser vi fram emot att göra din vistelse minnesvärd och behaglig. Kom och upptäck allt som Motala har att erbjuda med oss som din värd!” www.motalastatt.se

Arrangemangsinformation:

Showen är en Provföreställning

I höst ger sig vår största internationelle komiker ut på en lång Sverigeturné med den helt nya showen ”Tid för skratt”.

”Tid för skratt” är klassisk stand-up show med kvicktänkt humor, byggd på hans karaktäristiska interaktion med publiken. I dessa märkliga tider vill Al få oss att skratta åt alla de typiska svenska företeelser som han ännu förundras över.
Turnén tar honom runt om i Sverige från Malmö i Söder till Luleå i norr. Starten går på Cirkus i Stockholm den 2 oktober.

Al, född i England och uppvuxen i Nya Zeeland, har en lysande karriär i Sverige som startade för över 10 år sedan. Fem utsålda och hyllade turnéer samt 2 stand-up Specials på Netflix.

Nu är det är ”Tid för skratt” !

Andra event du kanske gillar

juni 14, 2024

Mat&Dryck

Varmt välkomna till Folkets hus i Motala & vår Restaurang Sjöbris! Fredagen 14 juni med start från kl.11.30 serveras vår årliga pastabuffé inför uppladdningen av Vätternrundan helgen.

juni 15, 2024

Sång & musik

Nu på lördag den 15 juni så kan vi presentera en trubadurafton med Jonnie Andersson & Mats Lideborg. De kommer att starta redan från lunch under lördagen och spelar fram till sena kvällen – Varmt välkomna!

september 14, 2024

VIN-LUNCH

På vår fortsatta ”kulinariska färd” under hösten beger vi oss denna gång till Ungern med vin och mat på Restaurang Sjöbris i Motala. 2-rätters meny inklusive lite bubbelmingel samt vin till både förrätt och huvudrätt. Boka nu innan biljetterna tar slut!