Just nu råder ändrade förhållanden p.g.a COVID-19.

Våra kommande evenemang

Här hittar du information för kommande events på Folkets Hus Motala. 

maj 30, 2021

Middag

Unna din mamma en trerätters middag på hennes speciella dag i en fantastisk miljö och underbar atmosfär på Restaurang Sjöbris.

augusti 22, 2021

Barnteater

Tillsammans med publiken bjuds det på kända barnsånger och rörelser för hela kroppen. Det kommer bli omöjligt att sitta still!

september 8, 2021

Konsert

En kväll med Tommy Körberg där det blir ett axplock från hans långa musikaliska karriär, blandat med Tommys omisskännliga humor.

september 17, 2021

Stand up

Work in Progress är en brittisk företeelse som innebär att komikern jobbar fram nästa stora arenaturné från scen. Detta är andra gången Magnus Betnér turnérar med Work in Progress och förra gången var samtliga föreställningar utsålda.

september 24, 2021

Teater

Välkommen till en musikalisk folkparksföreställning som startar i en folkpark på den svenska landsbygden i början av det glada 1920-talet – i en tid då arbetarrörelsen anlade festplatser för folkliga nöjen, men också som en plats för politiska möten, och slutar i en nutid någonstans mellan fiktion och verklighet.

oktober 12, 2021

Föreläsning

Nya Motalabilder och Motalafilmer presenteras av Rolf Magnusson, Åke Lindberg och Tommy Ivarsson i ett samarbete med Folkets Hus Motala.

november 12, 2021

Konsert

Stor 60-talsgala på Folkets Hus i Motala. För nionde året i följd tar Biggo med sig sina Grymma & rutinerade musikanter ut på turné! I år stannar man även till på Folkets Hus i Motala – Biggo Music Band – En riktig Nostalgikväll.

december 4, 2021

Konsert

Danmarks främsta musikexport idag och av många ansetts som Europas bästa bluesband. Detta 7-mannaband spelar den kraftfullaste blues med inslag av soul, rock och jazz.

februari 12, 2022

Konsert

Föreställningen ”Hits & Historier 64-66” blandar underhållande musikhistoria med några av 60-talets bästa låtar!

april 21, 2022

Konsert

Följ med på en nostalgisk kväll där piano står i centrum. Tillika – en berättelse om när boogie woogie blev rock’n’roll – med musiken ifrån tre hjältar som aldrig går ur tiden!