Just nu råder ändrade förhållanden p.g.a COVID-19.

Våra kommande evenemang

Här hittar du information för kommande events på Folkets Hus Motala. 

Afternoon Bubbles, Sjöbris

Exklusivt på Restaurang Sjöbris – Afternoon Bubbles! Varmt välkomna med er bokning, gäller onsdag – lördag.

Räkfrossa, Sjöbris

Exklusivt på Restaurang Sjöbris, varje fredag och lördag från kl.15:00 Förboka senast torsdag samma vecka.

oktober 30, 2021

Konsert, Motala Jazz & Bluesklubb

Till kvällens föreställning har Jazz&tetten engagerat Uffe Holmertz som programvärd, Uffe kommer att presentera lite bakgrundshistorier till den framförda musiken och episoder från tiderna på Nalen när det begav sig. Fyra blåsare, piano, bas, trummor och sång ger ett jazzsound med mycket sväng och glädje

november 3, 2021

Dans, Motala Teaterförening

I Fredrik Quiñones första stora ensembleverk för Riksteatern skapar han en suggestiv berättelse med filmiska vändningar. Dark Water får ett eget soundtrack av den hyllade musikproducenten Christoffer Berg.

november 20, 2021

Konsert, Motala Jazz & Bluesklubb

Linköpingsbluesbandet Blue Mailbox tillbaka på Motala Jazz och Bluesklubb. Senast bandet gästade klubben var november 2016. Bandets framträdande uppskattades mycket av våra gäster och vi hoppas på en lika bluesig och stämningsfull kväll nu fem år senare.

november 23, 2021

Konsert, Satellite Live

Svenne Hedlund, Clabbe af Geijerstam & Lennart Grahn gör gemensam sak, ett unikt samarbete där dom lirar de gamla hitlåtarna från tiden när dom var med i Sveriges populäraste popband under 60-talet!

november 26, 2021

Satellite Live, Scenshow

En av Sveriges folkkäraste skådespelare och komiker Claes Malmberg är tillbaka på turné med en ny show, ”Malmberg – full av Livh”.

november 28, 2021

Julmarknad

Varmt välkomna till årets julmarknad som går av stapeln söndag 28 november kl.10:00-16:00. Fri entré för alla!

december 2, 2021

Julerbjudande

Nu är det högtid att boka in familjen, vännerna eller företaget för julmat! I år satsar vi på Folkets Hus på sittande tallriksservering med bokningsmöjlighet på någon av våra två restauranger i Folkets Hus, Restaurang Skepparpinan & Sjöbris.

december 4, 2021

Konsert, Motala Jazz & Bluesklubb

Danmarks främsta musikexport idag och av många ansetts som Europas bästa bluesband. Detta 7-mannaband spelar den kraftfullaste blues med inslag av soul, rock och jazz. Ni som missat bandet – gör inte om misstaget! Ni som upplevt bandet – välkomna tillbaka till festen!

februari 12, 2022

Konsert

Föreställningen ”Hits & Historier 64-66” blandar underhållande musikhistoria med några av 60-talets bästa låtar!

mars 20, 2022

Barnteater

Tillsammans med publiken bjuds det på kända barnsånger och rörelser för hela kroppen. Det kommer bli omöjligt att sitta still!