Våra kommande evenemang

Här hittar du information för kommande events på Folkets Hus Motala. 

november 29, 2022

Motala Teaterförening

Föreställningen är fullbokad – Men ni kan fortfarade boka mat. Before the show – Britt-Marie var här, Marianne Mörck, Tisdag 29 november från 16:30 Helstekt fläskkarré, teriyakilax, potatisgratäng, kokt potatis, säsongsgrönsaker, grönsallad, ett par såser, bröd & smör, kaffe & effterätt, serveras på buffé. 269 kr förköp / 299 kr på plats VIP Garderob Ingår

december 2, 2022

Scenshow, Småstadsliv

Livet fortsätter i den lilla Småstaden där Tony Ljungström lämnat sin karriär som dansbandssångare bakom sig. Nu har han istället öppnat Tonys Bar som blir småstadens samlingspunkt. Fred 2 Dec, Dörrarna öppnar 18:30 Showen startar 19:00

december 2, 2022

After Work, Jultallrik, Musicquiz

Ett billigare och roligare alternativ än julbord Quizmaster: Jalle Swanö

december 3, 2022

Motala Teaterförening

Stockholmsbaserat  Rock n’ Roll och Bluesband – Axman Band Med både eget material men också med andras låtar i perfekt blandning tar Axman Band med oss på en show över otaliga decennier av influenser från Soul, Funk, Country och framför allt Blues och tuff Rock n’ Roll. Boka gärna mat i Restaurang Skepparpinan.

december 4, 2022

Konsert

Tillsammans med Bostadsstiftelsen Platen arrangerar vi en stämningsfull julkonsert med Motala Kammarkör. Biljettpris: Ordinarie 140 kr, med Scenpass 100 kr, med Platenkort 70 kr, ungdom till 25 år 70 kr Biljetter köps via Tickster

december 9, 2022

After Work, Jultallrik, Musicquiz

Ett billigare och roligare alternativ än julbord Quizmaster: Jalle Swanö

januari 5, 2023

Motala Lokalrevy

Torsdag 5 Januari kl. 19.00 Äntligen har vi möjligheten att göra det vi älskar – Spela Revy. Efter år av väntan i en värld av pandemi. Nu har ni möjlighet att skratta åt det som varit. Följ med oss in i Teatersalongen och lämna världen utanför en stund.

januari 7, 2023

Motala Lokalrevy

Lördag 7 Januari kl. 19.00 Äntligen har vi möjligheten att göra det vi älskar – Spela Revy. Efter år av väntan i en värld av pandemi. Nu har ni möjlighet att skratta åt det som varit. Följ med oss in i Teatersalongen och lämna världen utanför en stund.

januari 14, 2023

Motala Lokalrevy

Lördag 14 Januari kl. 15.00 Teatersalongen Folkets Hus i Motala Äntligen har vi möjligheten att göra det vi älskar – Spela Revy. Efter år av väntan i en värld av pandemi. Nu har ni möjlighet att skratta åt det som varit. Följ med oss in i Teatersalongen och lämna världen utanför en stund

januari 14, 2023

Motala Lokalrevy

Lördag 14 Januari kl. 19.00 Teatersalongen Folkets Hus i Motala Äntligen har vi möjligheten att göra det vi älskar – Spela Revy. Efter år av väntan i en värld av pandemi. Nu har ni möjlighet att skratta åt det som varit. Följ med oss in i Teatersalongen och lämna världen utanför en stund.

januari 21, 2023

Motala Lokalrevy

Lördag 21 Januari kl. 15.00 Teatersalongen Folkets Hus i Motala Äntligen har vi möjligheten att göra det vi älskar – Spela Revy. Efter år av väntan i en värld av pandemi. Nu har ni möjlighet att skratta åt det som varit. Följ med oss in i Teatersalongen och lämna världen utanför en stund.

januari 21, 2023

Motala Lokalrevy

Lördag 21 Januari kl. 19.00 Teatersalongen Folkets Hus i Motala Äntligen har vi möjligheten att göra det vi älskar – Spela Revy. Efter år av väntan i en värld av pandemi. Nu har ni möjlighet att skratta åt det som varit. Följ med oss in i Teatersalongen och lämna världen utanför en stund.

januari 28, 2023

Motala Lokalrevy

Lördag 28 Januari kl. 15.00 Teatersalongen Folkets Hus i Motala Äntligen har vi möjligheten att göra det vi älskar – Spela Revy. Efter år av väntan i en värld av pandemi. Nu har ni möjlighet att skratta åt det som varit. Följ med oss in i Teatersalongen och lämna världen utanför en stund.

januari 28, 2023

Motala Lokalrevy

Lördag 28 Januari kl. 19.00 Teatersalongen Folkets Hus i Motala Äntligen har vi möjligheten att göra det vi älskar – Spela Revy. Efter år av väntan i en värld av pandemi. Nu har ni möjlighet att skratta åt det som varit. Följ med oss in i Teatersalongen och lämna världen utanför en stund.

mars 1, 2023

Scenshow, Stand up

Puss & Kram – Henrik Nyblom och Magnus Betnér bjuder in er till en färgstark resa längs hela det humoristiska spektrat. Lika delar galenskap som knivskarp satir. Stickspår utlovas!

mars 9, 2023

Scenshow

I ”Mina sinnens fulla bruk” bjuder komikern publiken på sin absurda och jordnära humor, med pricksäkra imitationer, spontana improvisationer och ett fysiskt skådespel. Anders upplevelser, känslor och tankar under och efter pandemin inspirerade honom att skriva en ny humorshow.

mars 18, 2023

Scenshow, Stand up

My Happy place Al Pitchers senaste humorföreställning My Happy Place har nu avverkat två turnesvängar sedan premiären i april 2022.

mars 29, 2023

Scenshow

”Anders ”Ankan” Johansson är en av Sveriges mest omtycka komiker och under hösten är han ute på Sverigeturné med sin första soloshow. Alla känner Ankan” är en humorshow om att leva och att ta sig igenom livet, vilket Anders ”Ankan” Johansson lyfter genom att ta upp både svåra och lättsamma ämnen.

april 19, 2023

Scenshow

SKRATTFESTEN TILL MOTALA! Komikern Jan Bylund och Psykologen Mattias Lundberg kommer till MOTALA FOLKETS HUS den 19 APRIL och gör upp med sin egen (och din) barndom i en hysterisk skrattfest.

april 20, 2023

Konsert

Torsd 20 April 2023 kl. 19.30 Ebba Forsberg är en av Sveriges stora sångerskor med en röst som ger tyngd, allvar och trovärdighet åt låttexterna.

april 27, 2023

Konsert

Upplev Jon Henrik Fjällgrens extremt hyllade konsertturné i MOTALA! Jon Henrik med sitt band bjuder in till en sprakande och trollbindande konsert med starkt budskap på Jon Henriks unika sätt. Det blir en musikalisk resa som är en hyllning till jorden och naturen vi lever i. Den traditionella jojken blandas med musik ifrån några av Jon Henriks favoritartister såsom Elvis Presley, Johnny Cash, Eva Cassidy med flera.

maj 28, 2023

Barnteater

Bamse och Sjörövarskatten är en spännande och fartfylld föreställning för hela familjen. Bamse och Lille Skutt beger sig till Söderhavet, efter att ha hittat en bortglömd gammal skattkarta på Farmors vind. Liten såväl som stor är välkommen. Föreställningarna passar för hela familjen, men uppskattas extra mycket av barn mellan 2-7 år.